0
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: 0,00

Geen producten gevonden...

Steigerdeals

  • Geplaatst op
  • Door Steigercentrum
  • 0

Bij het verbouwen of schilderen is het ideaal om gebruik te maken van een steiger, een steiger zorgt er namelijk voor dat je makkelijker op een bepaalde hoogte kan werken. Een steiger is in tegenstelling tot een ladder ook veel handiger, op een steiger sta je namelijk stabieler, kun je met meerdere mensen tegelijk werken en kun je gereedschap mee naar boven nemen. Wat op het blote oog niet zo snel te zien is dat er ook veel verschillen zitten tussen steigers, er zijn namelijk veel verschillende steigers voor allemaal verschillende klussen. Welke steiger er nodig is voor een klus hangt af van een aantal factoren, zoals de werkhoogte, hoeveel de steiger gebruikt gaat worden en of de steiger binnen of buiten gebruikt gaat worden. Over de verschillende soorten steigers kun je hieronder meer lezen. 

 

Rolsteigers

Met een rolsteiger kun je op de meest veilige manier in de hoogte werken, het voordeel van een rolsteiger is ook dat hij makkelijk te verplaatsen is. Een rolsteiger wordt vooral vaak wordt gebruikt bij buitenklussen, een rolsteiger kan namelijk erg hoog worden opgebouwd. Er zijn rolsteigers voor professioneel gebruik maar ook voor semi-professioneel gebruik, professioneel gebruik houdt in dat er erg intensief gebruik wordt gemaakt van de rolsteiger en semi-professioneel houdt dus in dat er gemiddeld gebruik gemaakt wordt van de rolsteiger. Doordat een rolsteiger hoog kan worden opgebouwd zijn ze ook te verkrijgen in verschillende maten, een rolsteiger is namelijk op te bouwen tot wel 14 meter. De hoogte van de steiger zegt natuurlijk nog niet alles, je hebt namelijk ook te maken met de breedte. De breedte van een rolsteiger kan 75 cm, 90 cm of 135 cm zijn, dit hangt natuurlijk ook af van het type klus. De lengte van de platformen moeten natuurlijk ook niet vergeten worden, deze kunnen namelijk ook heel erg variëren. De lengtes voor de platformen zijn 190 cm, 250 cm en 305 cm. Alle rolsteigers zijn gemaakt van aluminium, dit maakt dus ook dat de steigers heel licht en makkelijk te verplaatsen zijn. Wanneer de steigers worden opgebouwd is het wel verstandig om de instructies na te leven, hierdoor wordt de steiger namelijk op de meest veilige manier opgebouwd. Het scheelt daarnaast ook heel veel tijd wanneer de rolsteiger volgens de instructies wordt opgebouwd, je doet het dan namelijk in een keer goed en hoeft hem dus niet nog een keer af te bouwen. 

 

Kamersteigers

Een kamersteiger is ook een hele handige steiger, een andere naam voor deze steiger is vouwsteiger. Een kamersteiger heet ook wel een vouwsteiger omdat hij makkelijk op te vouwen is. Doordat de steiger op te vouwen is wordt het vervoeren hiervan erg makkelijk. Bij kamersteigers zie je vaak dat ze gebruikt worden voor schilderklussen maar ook door stukadoors. Voor buitenklussen is de kamersteiger een ideale steiger, hij kan namelijk door alle deuropeningen heen en neemt ook niet zoveel ruimte in beslag. Buitenklussen moeten met een kamersteiger ook wel goed komen met de maximale werkhoogte van 8 meter. De breedte van de kamersteigers varieert tussen de 75 cm, 90 cm en 135 cm, de lengte van de steiger varieert op 150 cm, 190 cm en 250 cm. Bij deze steiger is het dus ook mogelijk om hem zo op te bouwen dat hij perfect bij de klus past. 

 

Aanbod in steigers

Wanneer je op zoek bent naar steigers is het altijd handig om de website van Steigerdeals te bezoeken, zij hebben namelijk een groot aanbod aan steigers en vertellen hier ook over op hun website. Wanneer je nog vragen hebt over de steigers is het ook altijd mogelijk om te bellen naar de klantenservice van Steigerdeals, hier wordt je altijd netjes geholpen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.