0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: 0,00

Geen producten gevonden...

Steigeraanhangers | De perfecte oplossing voor het vervoer van uw rolsteigers | Gratis verzending.

Filters

Welke steiger heeft u nodig?:

Maak gebruik van onze handige filter. Beantwoord de onderstaande vragen en vindt de steiger die u nodig heeft!

?
?
?
?
Prijs
Min: €0
Max: €2500

Steigeraanhanger bij SteigerCentrum.nl: 

Heeft u een steiger besteld of heeft u deze al een tijdje in huis staan, maar heeft u nog geen vervoersmiddel om vervolgens te beginnen aan uw klus? Neem dan eens een kijkje bij onze steigeraanhangers. Hier kunt u een aanhanger kopen die perfect past bij uw steiger én uw klus. De steigeraanhanger is veilig en handig in gebruik met als gevolg zeer efficiënt werken. 
Met een specifieke steigeraanhanger gebouwd voor de rolsteiger voorkomt u schade aan uw steiger en tevens ook onnodig laden en lossen. 

Bespaar tijd, ruimte en voorkom onnodige schade
Alle onderdelen liggen vast en overzichtelijk op de aanhanger. U kunt namelijk de onderdelen opbergen in de daarvoor aangegeven plaatsen. U ziet hierdoor in 1 oogopslag of de steiger compleet is. Ga direct aan de slag, zonder dat er iets mist.
Het is in principe een kwestie van aankoppelen voor de volgende klus en gaan. Hoe snel en eenvoudig kan het zijn! Ook krijgt u geen beschadingen aan uw rolsteiger als u de rolsteiger vervoert met de steigeraanhanger. Bovendien is de aanhanger tijdbesparend, omdat deze niet op- en of afgeladen hoeft te worden. De aanhanger heeft een optimale wegligging en is makkelijk op te bergen. Wist u dat u geen rijbewijs E nodig heeft, maar dat uw rijbewijs B voldoende is? Dit scheelt weer een hoop zorgen!
 

Steigeraanhanger bestellen:
U kunt de steigeraanhanger snel en eenvoudig bestellen bij SteigerCentrum.nl. De aanhanger wordt na betaling binnen 1a 2 werkdagen verzonden zonder verzendkosten in Nederland*. U kunt de steigeraanhanger ook zelf afhalen bij onze fabriek in Etten-Leur. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.


Heeft u een vraag over een steigeraanhanger ? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder.

SteigerCentrum.nl 8.8 /10 - 330 beoordelingen